måndag 11 juli 2011

Stressat!!!

Megasnabbt inlägg om helgen!

Fredag var jobb på dagen för att sen bege sig ut till boviken så fort man slutade för att se på beach soccer turneringen. Var jättevarm och skönt och bara en klockren eftermiddag! Hem till pappa på 50-års middag och sen blev det jobb på calles på kvällen. Även om resultatet inte blev så bra var det ett rätt roligt pass med megabra stämning vid bordet! Efterjobbmys uppe på allstar med Sarah och Erika toppade kvällen!

Lördag så var det upp och ut till boviken igen för att se semifinalerna och finalerna i turneringen samt sola lite mer! Sen hem och göra sig iordning för en riktigt klockren utekväll med efterfest på Erikas balkong. Lätt den bästa efterfesten någonsin!!!

Igår var det upp för att sola men det var så varmt att det gick banne mig inte att sola! Sen på Allstar för att köra rollspel med dom nya kursarna och fortsätta med personalmöte då vi blev bjudna på middag. Var HUR gott som helst!!!! Ut till stugan med Emil för att åka lite wake och sen hem och börja packa och förbereda allt inför idag. 3 timmars sömn inatt för att hinna med allt! Så nu jädrar kör vi!

1 vecka i Barcelona med en klockent gäng. Blir inte mycket bättre än så!!! Ska se om nån har med sig datorn ner eller inte. Blir king hur som helst! Ses om en vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar