fredag 24 februari 2012

Eftermiddagsmys

Nu sitter man här själv på hotellrummet! Måste erkänna att det känns ganska skönt att få lite "egen-tid" eller vad man ska kalla det eftersom man umgås med folk 24/7 annars. Varför är jag själv nu då kan man ju undra? Jo den enkla anledningen är att man ville vara en bra kompis och lagkamrat + att man blev less helt enkelt.



Idag så körde ju Fredde och Samme sina matcher. Fredde gjorde någonting med ryggen under sista ronden i första matchen. Antingen fick han en spark eller så sträckte han den eller någonting dylikt. Och Fredde har ju en rätt så hög smärt-tröskel samtidigt som han inte är den som klagar över småsaker. Han biter ihop och kör, alltid!

Efter att han hade vunnit sin första kom han och satt sig på läktaren med oss andra. Och man såg på han att han hade sjukt ont i ryggen. Han kunde inte ens sitta upprätt efter en stund. Så han gick till läkaren där han låg tills andra matchen. Var på gränsen att han skulle missa den för att han var där så länge. Men som sagt, han biter ihop och kör. Men det blir bara värre och värre och han måste avbryta tillslut. Efteråt kunde han knappt gå och man SER verkligen hur ont det gör.

Anyway, anledningen till att jag är här själv är helt enkelt att vi hade sagt att vi skulle börja bege oss tillbaka till hotellet men fick sitta och vänta på Nicke i ca en timma. Sen verkar det som att vi ska stanna kvar och se lite finaler och sånt. Och då var jag så less på allting efter all väntan så duschen lockade skarpt. Och när det visade sig att vi skulle gå tillbaka till tävlingshallen så sa Fredde att han skulle ta en taxi tillbaka till hotellet så han kunde lägga sig i sängen en stund så följde jag med! Hjälpte till att bära hans väska till rummet och så :)


Som tur var för Fredde så verkar det enbart vara muskulärt och ingenting med ryggraden och det blir lite bättre för varje timma som har gått. Förhoppningsvis kan han kanske till och med vara med och köra några pass i Mexico också. Men därför ligger jag på hotellrummet och njuter av ensamheten! (Lade in två bilder bara för att det inte skulle bli alltför tråkigt ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar