söndag 19 februari 2012

Circus Circus

Ligger uppe på hotellrummet och chillar! Ska alldeles strax hoppa isäng (här är kl 22.00). Som tur är så ingår det gratis Internet på rummen! Kom ihåg att det gjorde det inte på Stratosphere för 3 år sen.

Vad som är mindre tur är att vi är utan våra väskor? Av någon outgrundlig anledning så valde alltså flygbolaget att bara skicka med två av alla våra väskor med vårat flyg. Jättebra... Alla andras väskor skulle få åka med nästa flyg till Detroit. Men när väskorna väl var framme där så var ju vi redan framme i Las Vegas och då blev det ju lite problem med att ta väskorna genom tullen.

Så våra väskor med allting (ALLTING) kommer imorgon. Som tur är får man 50 dollar att shoppa det nödvändigaste för när sånt här händer men ändå. Hade ju varit trevligt att få sätta på sig några andra kläder än dom man har rest i under 24 timmar.

Nä, nu håller jag på att somna sittandes så det är väl lika bra att jag hoppar i sängen! Godnatt (godmorgon) på alla er där hemma!

Ps, Internet går verkligen jättesegt! Jag har väntat ca 10 min på att lägga in en liten, liten bild på Las Vegas Strippen (huvudgatan) från google och den hade kommit ungefär en tredjedel av vägen. Så ni får vänta lite med bilder!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar