onsdag 22 juni 2011

Onsdag

Hemkommen och nyduschad så sitter man vid ny-datorn och flyttar över filer från den gamla datorn. Man kan nästan inte ens tro att den här datorn är påslagen, så tyst är det :O Till skillnad från HPn som lät värre än när man kör bil på motorvägen med öppna rutor. Imorgon är det torsdag som är en kortdag på jobbet, skönt som tusan :) Får sluta redan klockan 2. Och på fredag är det MIIIIIDSOMMAR!!!!! Fick en trevlig överraskning igår. Tydligen ska bara black jack bordet i byske på lanternan vara öppet då så alla andra får ledigt. Var inte beredd på det kan jag lova. Så nu är man både papperspartner-ledig och cherry-ledig på fredag.

Så midsommar spenderas nog mest troligt ute i stugan tills efter middagen och sen tillsammans med ett gäng från taekwondon. Extra roligt är att Mia, Jamie och Sean är på finbesök här hemma i Sverige nu ett tag och dom ska vara med på midsommarlunchen på en utav öarna. Ska bli superkul att få träffa dom igen! Var ju bara typ 2 år sen man såg Mia men Seam och Jamie börjar det väl vara iaf 6 år sen senast :)

Nä, strax ska man bege sig till Allstar för att hälsa på dom som har börjat gå kursen för att bli croupier så det är väl bäst att man gör sig iordning och åker iväg så att man inte blir sen (som vanligt).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar