måndag 27 juni 2011

Helgen som var

Då kör vi, dags att gå igenom den gångna helgen :) Redan på torsdags kväll så åkte vi ut till stugan där det var trevligt med lite snack och filmtittande. Var ju även snack om att Kenny och Sandra skulle titta förbi men deras båtmotor gick sönder så he vart inge av de så att säga. På fredag så var det upp där vid 10-halv 11 tiden. Möttes av ett inte alltför roligt väder. Nåväl, det regnar ju iaf inte tänkte man och drog på sig långbyxor och stortröjan. Klockan 11 så var det samling på lillhällan för att göra midsommarstången och midsommarkransarna.
Här reser vi (med andra ord papporna) midsommarstången.

Efteråt blev det en snabb vända förbi stugan för att packa ihop all mat och sedan begav vi oss till sill-lunchen ute hos Åsa och Janne. Det var jättemysigt och jättemycket folk! Men det bästa av allt var ändå att Mia och Jamie var där ute! Var hur kul som helst att träffa båda två igen! :) En supergod lunch senare så ser vi hur regnet närmar sig sakta med säkert. Okej, det var inte ens sakta, det närmade sig säkert helt enkelt. Och sen så spöregnade det verkligen. Aja, det går ju bra ändå tänkte vi så vi satt kvar där ute under "taket". Mitt i allting så ringer Kenny och säger "vi trotsar vädret!!!!" Så dom kom förbi då istället tillsammans med deras hund thelma. Dom tajmade ju in efterrätten rätt bra ;) 
Här har vi våran alldeles egna USA-Mia och en skrattandes Vickan bredvid.

Sen väntade vi ut regnet och åkte tillbaka till Lillhällan där vi dansade runt midsommarstången för fulla muggar.  Efter det så åkte vi tillbaka till våran stuga där jag vart så trött att jag blev tvungen att lägga mig och vila lite i soffan ;) Middagen spenderades ute på Billören och var jättegott grillat! Direkt efter middagen så åkte jag och Emil in till stan igen då han skjutsade mig till tkd-kompisarna innan han åkte vidare till sina kompisar, sin bror och sin brors kompisar. Jag hade jättetrevligt under hela kvällen och jag lyckades tajma in deras efterrätt rätt bra ;) Tro mig, Jasmine kan baka och hon gör det inte dåligt! Jenkans muffins var verkligen inte dåliga heller ;) Har tyvärr inga bilder från kvällen att lägga ut.

Lördagen var en rätt chill dag kan man ju säga och trots att det bara är två dagar sen så kommer jag typ inte ens ihåg vad jag gjorde under dagen? Var inte så jättebakis åtminstone och det var ju skönt som tusan. Midsommardagens afton spenderades med jobb och då var jag på Allstar. Var extremt glad över att Carro var där och höll mig sällskap hela kvällen eftersom när vi kom dit var det 9 pers där. Vid 10 så for 5 av dom. Fram till klockan 11 var det alltså fyra personer inne på allstar en lördag kväll. Skandal! Men å andra sidan är ju midsommartravet bara en gång per år ;) Men därefter så strömmade det in folk och jag hade mer eller mindre fullt bord resten av kvällen :) Det råkade även bli lite MAX mat efter jobbet ;)

På söndagen så ringde ett okänt nummer. Det visade sig att det var världens bästa och gulligaste SOFIE! Hon är hemma igen efter sitt år i USA som utbytesstudent. Så det blev en fika med henne, hurra!! :) Där vid 4 så var det gokart tillsammans med några från Allstar och jag tycker ändå att jag körde helt okej med tanke på att jag har typ bara kört 2 gånger tidigare. Efter "räcerbilarna" så blev det hem till Emil för att bli bjuden på middag. Var HUUUUR gott som helst kan jag lova! :) Både maten och efterrätten. Och slutade söndagen med Baksmällan 2 på bio tillsammans med Carro.
Bästaste Sofie!

En supertrevlig helg med underbara vänner och människor. Kan inte bli så mycket bättre än såhär! Mega mycket text men det är sånt man får ta ibland. Ska spendera lite tid med lillebror nu! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar