söndag 31 mars 2013

Hangin' @ Arlanda again

Haha har även idag en del timmar att slå ihjäl här på Arlanda så jag tänkte uppdatera er om hur helgen har varit nere i södra Sverige.

Först och främst så kan jag säga att vädret sög! Med tanke på att vi har typ 5+ hemma i schtaaan så hade jag väl nästan räknat med att det skulle vara 10 där nere.  Men ne, man hoppar av tåget och möts av att snöflingor faller ner. Typiskt haha. Däremot så äger ju människorna som vanligt och det är ju det som räknas!

Började fredagen med en liten powernap så att man skulle orka med hela dagen. Sen följde jag med och tittade på deras morgonträning. Blir så himlarns sparksugen när jag ser på taekwondo! Efter det så var vi några som åkte iväg och käkade lite påskbuffé. Sen blev det en sväng på stan då det inhandlades lite presenter. Tillbaka hem till Mommo, duscha, göra sig i ordning och slötitta lite på TV:n innan vi stack ut och käkade middag. Efter det blev det en sväng förbi Casinot och spelade bort lite pengar. Slank ner lite alkohol och vi satte oss på ett ställe som hette Viktors. Träffade en gammal klasskamrat till Mommo och hennes kompisar och hängde med dom resten av kvällen. Vi avslutade på Etage och drog hem där vid 4 tiden tror jag. Var rätt trött sista tiden inne på Etage och var nära på att råka somna i taxin haha!

Lördagen råkade bli en ordentlig sovmorgon. Tror dock att det var ganska välbehövligt. Vi gick till Mobilia som är ett köpcenter och tittade litegrann. Är väldigt glad över att jag inte var på shoppinghumör. Såg en del fina saker men var för trött för att ens orka pröva så lyckades nog spara en hel del slantar. Käkade på ett pasta-ställe. Lite Italiensk glass till efterrätt, det var apgott! Sen gick vi tillbaka och satte igång en film. Fortsatte se på TV en stund. Båda vi två var ganska sega. Alex och Jennifer kom förbi en stund vid halv 11 och hälsade på. När dom hade dragit så gick vi ut för att träffa en av Mommos kompisar. Drack en öl och hade trevligt någon timma innan det blev hem och sova så jag skulle orka upp imorse!

Och det var väl typ hela helgen!
Är lite ledsen över att jag inte alls tänkte mig för och tog en massa bilder där nere så det här blir ett ganska tråkigt inlägg. Ska väl fortsätta hänga här på Arlanda! Puss och kram så länge haha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar