torsdag 31 maj 2012

Hem ljuva hem!

Planet landade igår vid halv 9 på kvällen. Är faktiskt riktigt skönt att vara hemma igen även fast det var underbart att vara där borta! Några snäpp brunare har man trots allt lyckats bli dessutom.

Idag var man tillbaka på jobbet som vanligt och snart ska man iväg till O´learys för att vara med på kursen för dom nya. Tror att vi snart börjar närma oss slutet på den faktiskt! Borde egentligen ta och hoppa i duschen direkt på en gång men i vanlig ordning så orkar jag inte riiiiiiiktigt än. Ska sitta fast här vid datorn en liten stund först!


onsdag 30 maj 2012

Snart ska vi hem!

Har suttit i lobbyn i ca en timma sen vi checkade ut. Ska sitta här i ungefär en timma till innan bussen mot flyget går. Sen är vi tillbaka i Skellefteå kring halv 9 ikväll! Jag längtar :)

måndag 28 maj 2012

Mums

Jordgubbar<3


Nedräkning

Nu har vi bara idag och imorgon kvar och sen bär det av hemåt igen. Känns lite tråkigt men samtidigt lite skönt också. Haha trots att båda kamerorna har varit med så har det inte blivit många bilder tagna. Jag är så dålig på att komma ihåg att jag har med mig dom och Carro hatar ju att vara med på bild så det säger ju en hel del haha! Nä, nu ska vi ut i solen igen och försöka få ännu mer bränna!

Haha här är en bild på mitt knä. Såhär kan det gå då man hänger i Tarzan poolen på barnavdelningen på vattenlandet. Smidigt Amanda, smidigt..


lördag 26 maj 2012

Bara lite röd

Idag har man faktiskt råkat bränna sig lite! Hoppsan, hejsan så det kan gå ibland. Det var bara för att jag råkade hoppa över solskyddet idag.. Sen när vi gick på stan så prövade jag smörja in mig i mitt solskydd som är faktor 10, bara så att jag inte skulle bränna mig ännu mer på stan. Det gick skitbra tills vi var mitt på en marknad och Carro utbrister "Amanda, glittrar du!?!?!?!"

Jo jävlar också, tydligen så innehöll mitt solskydd glitter... Haha kände mig litegrann som Edward i Twilight där ett tag eftersom det VERKLIGEN glittrade. Och särskilt i solen. Jag skämtar inte, var som en discokula. Men det var ju... kul!?

Imorgon ska vi iväg till vattenlandet igen och bada sönder! Ska åka alla saker jag inte åkte förra gången vi var där. Börjar nästan få lite hemlängtan men jag njuter av solen och värmen! :)


fredag 25 maj 2012

Fredag!!!

Det är illa när man verkligen måste tvinga sig själv till att i alla fall dricka två glas med öl. Varken jag eller Carro är speciellt laddade på att parta överhuvudtaget men det är trots allt fredag och vi är i Rhodos. Hittills har vi spelat en jädra massa vändtia och första ölen hämtades för ca en timma sen. Vi har druckit halva... Känns bra det här ;)

Här är en bild från instagram på dagens solning så att det inte ska bli så tråkigt med bara text :)


torsdag 24 maj 2012

Dag 1

Idag är första dagen här nere och vi har varit iväg på ett vattenland! Haha ibland undrar jag om jag verkligen har fyllt 22 år... Sinnet mitt kan ibland tillhöra en typ 8-åring ;) Jag älskar verkligen vattenland! Springer omkring och vill åka allting! Dessutom får man en jämn brunfärg och blir extra brun då man är i vatten hela tiden = BARA AWESOMENESS!

Eftersom det var första dagen här nere så använde jag mig till och med av solskydd. Lånade Carros som hade en styrka på 30 (vad tusan hände där, jag tror aldrig jag har haft över 15-20 någonting!?). Och det fick sitta på tills jag har badat bort allting av det. Har blivit lite lagom bränd så att det kommer bli en bra grund så fort det lägger sig! Nu är vi inne på hotellrummet och vilar lite :) Hade med mig digitalkameran idag men råkade missa att ta några bilder överhuvudtaget haha!

Kan ju även nämna att Internet här på hotellet är jätteojämnt. Ibland fungerar det hur bra som helst och ibland har man inte ens anslutning. Bara så ni vet! :)

@ Hotellrummet

Klockan är nu halv fem på morgonen här i Grekland och jag och Carro har äntligen anlänt till vårat hotellrum! Tack och lov så sov man större delen av flygresan så förhoppningsvis orkar man ta sig upp imorgon för solen.

Jag älskar by the way när man får Internet på rummet! Så förhoppningsvis kommer man kunna hålla kontakten med folk där hemma under tiden man är här nere! :)

tisdag 22 maj 2012

Rhodos!

Imorgon vid den här tiden kommer jag och Carro vara ute på äventyr! Vi kommer att vara i full färd med att resa ner till Rhodos! Är HUUUUUUR taggad som helst och det kan nog inte bli annat än bra det här! SOL, BAD, VÄRME, ÄLSKAR LIVET!!!!


söndag 20 maj 2012

Ett till grattis på födelsedagen!

Idag är det ju inte jag som fyller år utan det är ingen mindre än min kära kompis Marcus som man börjar ha känt i nästan 9 år! (shit vad tiden går fort...) Så ett stort grattis till dig Mackan!

Då Marcus la ut den här bilden igår på min födelsedag så måste jag naturligtvis lägga ut samma bild på hans stora dag! :) Tror att den är från nyårsskiftet 2010-2011 om jag inte har helt fel :)

fredag 18 maj 2012

Grattis på födelsedagen!

Till mig själv!! :D


Haha jag verkligen både älskar och hatar min födelsedag! (Dock så är kärleken ett par snäpp starkare) Jag hatar att jag blir äldre men jag totalälskar att fylla år! Nu väntas middag och party! Hoppas alla får en lika grym kväll som jag har planerat att få ;D

torsdag 17 maj 2012

Min mobil

Jag kom på att jag har nog inte berättat vad som hände med min kära mobil på valborgs?

Jag lyckades ju nämligen tappa ner den i asfalten. Och när jag tog upp mobilen från marken och vände på den så var mina första tankar en jädrarns massa svordomar. Och sen kände jag bara att är det här tacken för att man spenderar valborgs nykter och skjutsar en massa människor...


Som anat var jag väl inte den nöjdaste människan på planeten just då men det är sånt man får ta. Som tur var fungerar allting, det är bara lite svårt att se allting på skärmen hehe. Men nu är den inlämnad och jag ska snart fara iväg och hämta igen min kära mobil med en ny och hel skärm!

onsdag 16 maj 2012

Lilllördag

Och idag är det extra mycket lilllördag eftersom man är ledig imorgon! Jag och Carro ska ha det trevligt tillsammans och mysa på!


måndag 14 maj 2012

Ny vecka!

Måndag idag då!

Haha det är så typiskt. Jag gillar att jag skrev det där inlägget i fredags om att livet kändes bra. Tro fan att jobbet ska gå skit på fredagen och jag blir hur sliten som helst på lördagen. Misstänkte feber där ett tag men det verkade försvinna. Gav till och med bort jobbpasset så jag skulle kunna vila upp mig ordentligt.

Anyway, den här veckan är lika fullproppad som alla andra är just nu haha! Ska precis iväg på stan med Carro och sen är det kurs ikväll. Imorgon gäller det att både hålla träning och träna själv. Onsdag innehåller en hel del trevligheter som innefattar utgång på Nova. Torsdag är man åtminstone ledig från 7-16 jobbet men då är det födelsedagsfirande med släkten + middag + kurs. Och på fredag fyller man år så då är det lite födelsedagsfest. Lördag ska jag nog må lite dåligt en stund. Sen ska jag hålla träning och ut till stugan med familjen. Och söndag är det kurs och personalfest (som jag typ ska vara nykter på).

Åh herregud, blir helt slut bara av att skriva ner det här haha! Kan ju även lägga till att jag då jobbar 7-16 varje dag förutom torsdag som är röd. Lär ju inte hinna skriva många inlägg här men ska se vad jag kan ordna. Anyway, nu bär det av på stan!


fredag 11 maj 2012

Bra känsla!

Har en bra känsla av livet just nu! Bara sju dagar kvar till födelsedagen. Bara tolv dagar kvar till Rhodos. Snart är det sommar. Det är en röd dag nästa vecka. Jag ska hänga med min allra käraste lillebror nästa vecka också. Jobbet har börjat gå bra igen. Snart är det sommar. Bra skit händer helt enkelt!


Är så himla sugen på att vara i stugan just nu!!!

onsdag 9 maj 2012

...

Har gråtit så mycket att jag inte orkade med hela filmen. Sparar resten till nästa kväll som jag känner att jag vill rensa systemet, så att säga :]

Ville bara tillägga...

... att det tog 6 minuter och fem sekunder innan första tåren fälldes :]

Gråtdax

Sätter igång filmen My Sisters Keeper för femte eller sjätte gången. Nånting sånt! Känner att jag bara vill gråta sönder idag och då är det ju den perfekta filmen att se. Får se hur många minuter det tar innan tårarna faller den här gången.


tisdag 8 maj 2012

Tisdag

För en gångs skull har man massor med saker att göra hela dagen lång! Eller massor och massor, det var väl att ta i. Men har spikat schema idag och det gillas!

Ikväll är det ju tisdags-träning med Markus! Awesome värre! Haha vi har ju missat typ fem veckor nu (skandal!) men ikväll så ska det bli sparkas av!

Vapendragaren i egen hög person! ;)

söndag 6 maj 2012

Höjden av lathet

Är när man tar bilen till Coop för att köpa chips.. Ibland känner man sig extra duktig! Mamma, du kan glömma bort att du har läst det här ;)

lördag 5 maj 2012

Hemma från jobbet

Har varit på O´learys ikväll och jobbat. Tänkte rocka loss men det gick ju sådär.. Får hoppas på bättre resultat imorgon! Blir less på min svacka...

Ligger i sängen men ska ta och försöka sova!

Älskar btw kcgraphics!

torsdag 3 maj 2012

Nej nu kör vi igen!

Nu känner jag att jag vill börja om att skriva! Känns bra, känns som att jag har fått ork till det nu igen! Idag har jag jobbat på som vanligt och nu bär det av in till stan för att ta en fika med Marcus! Är apladdad, var på tok för länge sen man gjorde någonting med den där karln haha ;)

Sen bär det av på någon av krogarna för att vara med och utbilda dom nya kursarna! Vi behöver ju lite mer folk hos oss på Cherry så det blir bra! Känns som att vi har hittat ett härligt gäng :)

Peace