tisdag 23 juli 2013

What's poppin' in ma life!

Hallå! Tänkte bara göra en snabb genomgång på vad som har hänt i livet senaste dagarna. Bloggar från mobilen så kan bara lägga in en bild men kanske orkar lägga in fler i efterhand från datorn (förmodligen inte hehe)

Torsdagen förra veckan spenderades med ingen mindre än världens bästa Marcus "mille" Wikström. Jättemysig kväll, det sågs lite Hanna Montana the movie, awesome värre var det ;)

Fredagen började spenderas med mysigt taekwondo folk hemma hos Fredde. Det blev gomiddag i form av tacos och eftersom jag var bortbjuden på middag fick jag även äta efterrätten. Världens godaste ananaspaj tror jag att det var! Sen var det jobb på verandan tillsammans med Anna.

Lördagen var inte så händelserik. Spelade lite red dead redemption på Olivers Xbox under dagen, gick på stan en sväng och var ner på trästocks för att äta steakhouse sandwich till middag då man även fick höra lite på DiLeva haha. Avslutade natten med jobb på olles.

Söndagen åkte jag ut till stugan och hängde lite med katten där på dagen. Saknar den där prinsessan! Gomiddagen bestod av oxfilé då vi hade lite gäster där ute och det var apgott. Sen på kvällen blev det ju den årliga reunionen med Madde och Mickan. Badade lite badtunna hos oss innan vi gick över till deras stuga och nostalgi tittade på Eva och Adam - fyra födelsedagar och ett fiasko. Awesome kväll!

Och idag har det varit första riktigt okej vädret på semestern. Så jag låg ute i solen/molnen som avlöste varandra ungefär 50/50 av tiden. Sen var det även volleybollturnering hos ante och Ejja där vid tretiden vilket var bara härligt.

Det var livet senaste dagarna, här är en bild från dagens volleyboll spel, den hamnade även på instagram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar